torsdag, april 06, 2006

Feil strand

Naa er vi kommet til Jomtien, en strand like soer for Pattaya. Det var den naermeste stranda fra Bangkok, og dermed et naturlig valg naar vi oensket aa gjoere en siste innsats paa brunfargen foer vi sender Maja hjem igjen. Pattaya fikk ikke bare hederlig omtale i Lonely Planet, derfor valgte vi Jomtien som visstnok skulle ha mindre prostitusjon og flere barnefamilier. Men det maa ha vaert noen aar siden den boka ble revidert. For naa er det hovedsete for alle bleikfeite uelegante sleipe karer fra eupropa paa rundt 50 aar, som har som hovedmaal aa finne seg ei lokal lita snelle. Det er litt av et kjoettmarked... Ikke bare trivelig! Ellers bestaar Jomtien av resturaner og barer med innehavere fra hele verden. Naboresturanten har kokt torsk til middag i dag og flagger med Vaalerengaflagg;)Aftenposten selger de her ogsaa, saa vi skjoenner at vi naermer oss Norge. Men stranda er fin, masse aktiviteter, deilig bris og sikkert 30 grader i vannet!! De neste dagene er det store planer for aa brenne penger paa parasailing, seilbrett og bananbaater. det sm blir igjen etterpaa det klarer vi vel aa legge igjen i Bangkok;) God paaske til alle fra oss paa stranda!

3 Comments:

At 00:30, Anonymous Anonym said...

En tier til den av dere som greier å seile med seilbrettet i lengre en ett minutt sammenhengende, seilbrett er vanskelig;-)

 
At 17:38, Blogger Esquil said...

Heisann, er det ikke kjentfolk? Jeg legger en link til dere i bloggen min jeg hvis det er greit.

Håper livet leker!

 
At 04:20, Blogger Girlsa said...

Eskil! For en ære!!! Flott blog du har laget. Mange kloke innlegg. Jeg synes statistikk er gøy både riktig og galt brukt.
Sol

 

Legg inn en kommentar

<< Home