fredag, januar 13, 2006

I dag drar vi...

og neste gang vi skriver på denne sida er vi forhåpentligvis på et mer eksotisk sted enn Trondheim eller Kristiansand. Solveig, Marte og Tone tar toget til Gardermoen i ettermiddag og møter Maja, som tar sjansen på å fly. Det blir nok en laang natt på flyplassen og spenningsnivået kommer nok til å være passe høyt. At vi faktisk reiser fra et regnfylt Trøndelag til safari i Afrika på søndag er litt vanskelig å fatte akkurat nå. Vi satser på at vi får noe å skrive hjem om i hvert fall:)

5 Comments:

At 14:08, Blogger DerekaB said...

Makan, så fett!! Hurra, så gøy dere får det! Marte, Solveig og Maja: Ta vare på jenta mi! Og hverandre da :) Ha en strålende reise ned dit. Gleder meg til å høre fra dere!

 
At 00:52, Anonymous Anonym said...

Vi savner dere allerede!

 
At 19:51, Anonymous Anonym said...

God tur:)

 
At 22:16, Anonymous Anonym said...

Klæmme på MajaPia:c)

Bli spennende å føll dokk sånn!!

 
At 19:16, Anonymous Anonym said...

Hallooo. Nå har jeg og Ivar drevet å dansa oppå boret i tre dager, men det er liksom ikke like gøy når musene er borte. Eller vent litt, var det katten som var borte. Er ikke helt sikker på det ordtaket der gitt. Var det forresten noen som påstod at Kristiansand ikke er eksotisk??????????? Vi har jo palmer her for pokker. Pass på Maja for meg da:-)

 

Legg inn en kommentar

<< Home