torsdag, januar 05, 2006

Et par ord om reiseplanen

Nå er det bare en drøy uke igjen til avreise!!
Alvorlig tidlig om morran, lørdag 14. januar går flyet fra Oslo til Nairobi. Hvis vi unngår å bli spist første kvelden i Nairobi, drar vi rett på safari dagen etter. Det blir spennende!! Så får vi se hva vi fyller dagene med frem til 4. februar, når flyet går fra Dar Es Salaam til Mumbai. Vi skal i hvertfall en tur til Zanzibar! Maja har funnet et sted i India hvor man kan komme i kontakt med seg selv på en dag. Så da har vi god tid til å gjøre andre ting resten av måneden:) 5. mars flyr vi fra Dehli til Hanoi. Blir bra å ha med en historiker på turen! Regner med at Tone har lagt opp noen fine forelesninger! Turen går gjennom Vietnam og Kambodsja til Thailand.13.april går neste fly. Og hvis vi vi ikke har blitt brune til da... For da må Maja tilbake til Norge. Solveig skal besøke Andreas i San Diego, mens Tone og Marte skal besøke kjente i Phoenix. Retur til Norge blir 8. mai for Tone og Marte, og 10. mai for Solveig.

6 Comments:

At 18:36, Anonymous Anonym said...

Da er kopi av reiseruta avlevert her i sverdrupsvei, så vi kommer til å følge dere med argusøyne hele veien! -Det vil si; følge reiseruta da.. Men ha en riktig god tur! Og husk å tenk litt på oss som sitter her hjemme i kulda og leser om datastyring og fluidmekanikk..

Stor klem fra Marit

 
At 11:49, Anonymous Anonym said...

Riktig god tur jenter! Dere er dritheldige, men det vet dere vel...
Tone: pass på bruken av partytopper, vet aldri hva de synes om det borti lainnan!
Klem fra Heidi.

 
At 13:50, Anonymous Anonym said...

Ha en fin-fin tur jenter! Skal prøve å holde dere oppdart om det uspennende livet på Levanger mens dere flyr jorda rundt. (Neida, er ikke misunnelig i det hele tatt :P )

 
At 14:58, Anonymous Anonym said...

Dere er så heldige! Ønsker dere en kjempegod tur! Gleder meg til å høre fra dere underveis.

 
At 17:08, Anonymous Anonym said...

Riktig god tur til alle!!!! Jeg sitter ensom og leser til eksamen, og vet vaffal hva jeg heller ville gjort! Gi meg en del av opplevelsen gjennom blogen. Skal be Marte tipse dere om alle de fine bakteriene som finnes i India. Hun er ekspert på området.. Klemmer

 
At 10:08, Anonymous Anonym said...

GOD TUR, jenter!! (Mis)-unner dere denne turen, og er overbevist om at det blir en fantastisk opplevelse! Gleder meg til å høre fra dere!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home